De Redactie

Hoofdredactrice

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Ik ben Lisa Kroesen, dit is alweer het tweede jaar waarin ik de eer heb om hoofdredactrice van de Paduaan te zijn. Naast dat ik artikelen schrijf, ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie, zorg ik ervoor dat alles in goede banen verloopt, doe ik het beheer van onze social kanalen en houd ik deze site up to date. Schiet me vooral een keer aan als je een goed verhaal hebt of gewoon gezellig een praatje wilt maken!

Adjunct-hoofdredactrice

Mijn naam is Anouk Bowman en ik ben adjunct-hoofdredactrice van de Paduaan. Ik zet graag m’n tanden in onderwerpen en laat niet los voordat ik het volledige verhaal heb onthuld. Maar geen zorgen, ik bijt niet. Hard…

Fotografe

Hi, ik ben Geke Bosch, oud-CMD’er en voor het tweede redactiejaar fotografe bij de Paduaan! Altijd met veel plezier portretteer ik de mensen die hun verhaal vertellen aan onze schrijvers. Ik vind daarin authenticiteit erg belangrijk en probeer dat zoveel mogelijk vast te leggen. Ik hoop dat dit jaar weer tot zijn recht te mogen brengen in het nieuwe magazine!

Vormgeefster

Mijn naam is Nina Roumen en dit is mijn tweede jaar waarin ik werk als vormgeefster voor de Paduaan. Hier ligt dan ook mijn passie en ik hoop dat we met ons allen mooie edities neerzetten!

Redacteur

Ik ben Chiel, vierdejaars student Journalistiek, en schrijf met veel plezier stukken voor de Paduaan. Ik leer graag nieuwe mensen en hun verhalen kennen, dat heb ik in de afgelopen twee jaar veelvuldig mogen doen. Het spelen met de Nederlandse taal vind ik ontzettend leuk en ik houd erg van kunst, het kan maar zo zijn dat je dat terug ziet komen in mijn stukken. Voor nu hoop ik dat je mijn artikelen met veel plezier zult lezen en wellicht treffen we elkaar spoedig voor een interview aan de koffietafel.”

Redactrice

Hi! Ik ben Lizzy-Ann van Dijk, tweedejaars studente Journalistiek. Naast schrijven houd ik enorm van in de keuken staan en van alles wat met mode te maken heeft. Ik hoop dit later dan ook met elkaar te combineren!

Redactrice

Hi! Ik ben Eva Metselaar, vanaf dit schooljaar mag ik de redactie versterken. Ik ben altijd geboeid door bijzondere mensen en nieuwsgierig naar mooie verhalen. Ik kijk ernaar uit om via de Paduaan deze verhalen te mogen vertellen!