De Redactie

Hoofdredacteur

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op onze site. Ik ben Eva Metselaar, begonnen als redacteur wordt dit mijn derde jaar bij de Paduaan. Naast dat ik artikelen schrijf, ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie, zorg ik ervoor dat alles in goede banen verloopt, doe ik het beheer van onze social kanalen en houd ik deze site up to date. Schiet me vooral een keer aan als je een goed verhaal hebt of gewoon gezellig wil kletsen!

Adjunct-hoofdredacteur

Ik ben Cristian, adjunct-hoofdredacteur bij de Paduaan. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding journalistiek en werk ook al even lang bij de Paduaan. Ik kijk er enorm naar uit om weer een paar mooie edities te maken met nog leukere gasten dan vorig jaar.

Fotograaf

Hoi Iedereen, ik ben Nygel en dit is mijn 1e jaar bij de Paduaan.

Als fotograaf wil ik toffe beelden maken en mezelf constant (creatief) uitdagen, om het perfecte plaatje te maken in samenwerking met het team.

Vormgever

Hoi, ik ben Sanne en ik doe de vormgeving van de Paduaan. Van magazine tot sociale media, ik doe het allemaal. Dit is mijn tweede jaar bij de Paduaan en we gaan er zeker weer iets moois van maken met z’n allen!

Redacteur

Ik ben Evy en dit is mijn eerste jaar bij de Paduaan. Ik kijk ernaar uit om alle mooie verhalen op papier te zetten. Ik hou ervan om unieke verhalen van mensen te vertellen en wat het nog mooier maakt is dat het bij de Paduaan verhalen zijn binnen m’n eigen faculteit. Ofwel een echte thuiswedstrijd, waarin ik jullie beter kan leren kennen en jullie elkaar door mijn geschreven verhalen.

Redacteur

“Mijn naam is Sanne Bakker, journalist voor…”, begin ik vrijwel al mijn mails. Sinds oktober 2022 mag ik de drie puntjes vervangen door ‘de Paduaan’! 

Ik ben een positief ingestelde journalist (in opleiding), geïnteresseerd in de mensen achter het nieuws en met een grote liefde voor de nog onvertelde verhalen vertellen. Geen geforceerd rollenspel, maar een oprecht interview waarin je een gelijkwaardig gesprek kunt hebben: dát vind ik belangrijk.

Redacteur

Hoi! Mijn naam is Nadesty Landvreugd. Dit is mijn eerste editie bij Paduaan en ik kijk er erg naar uit om als redacteur creatieve en aangrijpende stukken met jullie te delen. Ken je nog leuke studenten met vette verhalen of wil je zelf graag je ei kwijt? Schroom niet en neem zeker contact met me op!