Stelling: Afterparty’s zijn overrated

Tekst: Evy Rijshouwer, tekeningen: Sanne Bakker

Joep Noordhoff, CMD

“Ik vind pre– en afterparty’s zoveel leuker dan het feest zelf. Gedurende de avond van een feest zie ik mezelf als een ongeleid projectiel, in de stad kan dat eerder uit de hand lopen. Op een afterparty zijn er vaak mensen die ik lief vind, dan weet ik dat wat er ook gebeurt, het cool blijft. Als ik niemand ken op een afterparty vind ik het leuk om ‘diepe gesprekken’ te voeren over helemaal niks.”

 

Robin Arema, journalistiek

“Ik vind afterparty’s vaak overrated. Het ligt eraan met wie je bent natuurlijk; met goede vrienden vind ik het gezellig. Maar als ik via via wordt meegevraagd en iedereen zit op een andere planeet, dan vind ik het niet leuk. Aan de andere kant wil ik een leuke avond natuurlijk zo lang mogelijk uitrekken, alleen zit ik niet altijd op dezelfde golflengte als de rest.”

Hanna van Spijk, journalistiek

 

“Wat mij betreft zijn afterparty’s niet overrated. Als ik eenmaal bezig ben, dan kan ik tot in de ochtend doorgaan. Op een festival of in een club is iedereen meer gefixeerd op het dansen, wat ik ook echt goed vind, want als je alleen maar gaat praten kan je beter de kroeg in. Op een afterparty is er meer ruimte om te praten. Ook kan je de sfeer van het feest doortrekken bij iemand thuis en dat vind ik meestal heel gezellig. We zijn ook nog jong, slapen doen we wel als we dood zijn.”

 

Vind jij afterparty´s overrated? Laat het weten op onze sociale media! @paduaanmagazine