Deze week in de Bonus…

Angela de jong trok deze week een volle zaal toen zij te gast was bij het Bonusprogramma. Alle banken zaten vol met nieuwsgierige studenten die meer wilden leren over Angela; zowel over haar carrière als haar persoonlijke leven.

 

Presentatoren Adil El Marnissi en Dewy Huitema hadden deze week de leuke taak om er een zo goed mogelijk interview van te maken. Ze sneden veel onderwerpen aan, waaronder haar opkomst als columniste, haar relatie met haar man en de verschillende talkshows die ze wekelijks bezoekt.

Ook mogen de studenten in de zaal iedere week een vraag stellen. Veel vragen gingen over haar carrière, maar niet iedereen had hier evenveel interesse in: ‘Ben je echt zo?’, vroeg Jort (18), een eerstejaars student journalistiek. Deze wat shockerende vraag zorgde voor wat verspreide gelach in de zaal. Toen het weer stil was, ging Jort verder met zijn vraag: ‘Dat moet wel heel lastig zijn voor je man, hebben jullie geen open relatie?’. Maar Angela liet zich niet van de baan duwen: ‘Mijn man en ik zijn al lang genoeg samen. Hij weet hoe ik ben en mijn kinderen zijn er ook al aan gewend, dus dat is al lang geen probleem meer.’

Buiten deze aparte vraag was het verder een rustige show met intelligente vragen uit het publiek. Maar, hoe vond de Bonus-crew het zelf gaan? ‘Ja het ging wel goed!’, vertelt Marilene Vis, die deze aflevering de achtergrondpresentatie verzorgde. ‘Angela had veel te vertellen en dat was alleen maar leuk natuurlijk’. Ook presentator Adil El Marnissi was positief: ‘Het was leuk om haar te spreken. Ik heb het idee dat ik veel van haar heb kunnen leren over carrière maken binnen de journalistiek’.

 

Al met al was het een leuke editie van het Bonusprogramma, daarom geef ik deze editie vier van de vijf Bonus-Biertjes.