VRIENDENBOEKJE

Tekst: Nadesty Landvreugd, Beeld: Nygel Libiee

Naam: Jens Meester

Geboortedatum: 04-03-2003

Woonachtig : Amsterdam, Hoorn

Sterrenbeeld: Vissen

Hobby’s: Alles wat met muziek te maken heeft. Ik zit in een klein bandje en ben ook steeds meer bezig om de muziekjournalistiek in te gaan. Verder basketbal en chill ik graag met vrienden. 

Als ik iets mag veranderen aan de wereld: De wereld mag van mij wat blijer. Ik heb het gevoel dat de wereld na corona in een dipje is beland, iedereen mag wat vrolijker worden. 

Wat ik het eerst zou doen met een miljoen: Eerst alle schulden die ik bij mijn ouders heb afbetalen, dat is nu zoveel dat ik het wel kan dekken met een miljoen. Ik heb een jonger zusje en zij is redelijk gedreven, dus ik zou haar studie willen betalen zodat ze kan doen wat ze wil. 

Quote waar ik echt bij leef: “Time that you enjoy wasting was never wasted.” – John Lennon

Journalist waar je veel van kan leren: Ik ben best sceptisch over journalisten. Ik heb er nog niet één gevonden die ik héél dope vind. Wel vind ik Atze de Vriesche een goede muziekjournalist en het bereik van Tim Hofman heel vet. Ik zou hem alleen niet per sé een journalist noemen. 

Leukste productie die ik heb gemaakt: De leukste productie heb ik met Chayenne gemaakt voor GO, we gingen langs bij een koeienknuffelboerderij. Het was technisch niet het beste, maar zeker mijn favoriet. 

GO of SLOW?: GO, de uitzendingen maken vond ik echt cool en dit verwachtte ik ook van de opleiding toen ik me inschreef. 

Mijn beste svj-maatje: Valentijn, hij is nog net niet m’n broer.

Vrijdagavond kan je me vinden: Bij Valentijn. Zijn vader heeft jaren geleden zijn garage omgebouwd tot een fulltime kroeg met allemaal platen aan de muur. Onder een biertje of jointje wordt hier alles besproken.

Gekste wat ik heb meegemaakt tijdens het feesten: In de Bitterzoet hebben vrienden en ik ooit de hele avond met Bokoesam gefeest. Super relaxte guy. Ik heb ook ooit een Project-X feest meegemaakt. Drie keer politie aan de deur, gevochten, telefoons gestolen: het liep helemaal uit de hand.